ANKARA / ALTINDAĞ - Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

DEVLETİMİZİN KURUCUSU, CUMHURİYETİMİZİN BANİSİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´Ü MİNNET VE ŞÜKRANLA ANDIK.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 94. YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.

Ekm

25.10.2017 TARİHİNDE ALTINDAĞ İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN EROL KARAÖMEROĞLU OKULUMUZU ZİYERET ETTİLER. SAYIN KAYMAKAMIMIZ OKULUMUZUN MEVCUT DURUMU HAKKINDA VE OKULUMUZUN İHTİYAÇLARI KONUSUNDA MÜDÜRÜMÜZ SEMRA GÜÇLÜ TARAFINDAN BİLGİLENDİRİLDİLER.

Ekm

GÜZEL ANKARAMIZ´IN BAŞKENT OLUŞU PROGRAMI BÜYÜK BİR HEYECANLA İZLENDİ.

Ekm

OKULUMUZDA AHİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN PROGRAM BÜYÜK BİR İLGİYLE İZLENDİ.

Ekm

OKULUMUZDA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN 21-22-25-26 EYLÜL TARİHLERİNDE MADDE BAĞIMLILIĞI KONULU SEMİNER ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR.

Nis

ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK.

Nis

ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERİLEN SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİ EN KALBİ DUYGULARIMIZLA ANDIK.